Viu amb salut Viu amb salut

 

 

 

Mou-te!

 

Per tenir bona salut, és important fer exercici físic durant tot l’any. Parlem d’esport quan l’activitat és reglada i competitiva. Per contra, el sedentarisme és una de les causes d’aparició i desenvolupament de les malalties cròniques més freqüents.

Hi ha moltes maneres de fer exercici, per tant, pots adaptar-te a la que millor et funcioni. El més adient és adaptar-lo a la teva vida quotidiana. Pots fer-ne a casa, fent les feines de casa, o a la feina, canviant de postura cada 20 minuts. El més eficaç, però, és l’esport que pots dur a terme en el teu temps lliure; nedar, córrer, passejar, ballar, o mil i una activitats que et permet l'espai exterior. 

Recorda que si vols obtenir resultats de l’exercici físic el més important és la constància.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número d'agost

Infarma Barcelona 2015 Infarma Barcelona 2015

 

24, 25 i 26 de març al nou recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona

 

Infarma és el Congrés i fira més important del sector de la farmàcia comunitària d’Espanya i un punt de trobada europeu de la professió farmacèutica. La 27a edició d'aquest esdeveniment, organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, juntament amb Interalia, tindrà lloc el 24, 25 i 26 de març a la Fira de Barcelona, al nou recinte de Gran Via. 

Infarma Barcelona 2015 també acollirà el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, tradicional cita ja per a les empreses del sector farmacèutic que tindran l’oportunitat d’apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran a aquesta cita europea de farmàcia.

En breu tota la informació de l’edició 2015 a www.infarma.es
Twitter: @infarma_es