Viu amb salut Viu amb salut

 

 

Elimina la cel·lulitis amb prevenció i constància

 

Es calcula que un 95% de la població femenina té cel·lulitis, és a dir, inflamació del teixit muscular produït per l’acumulació d’aigua, greix i toxines. Tot plegat provoca alteracions del sistema circulatori i del teixit fibrós. El millor per a combatre-la és la prevenció i, en cas de tenir cel·lulitis, la constància; no és suficient preocupar-se quan arriba la calor, sinó que cal tractar-la tot l’any. 

Hi ha diferents tipus de cel·lulitis i, per tant, diferents tractaments per eliminar-la. En general, si el problema és de retenció de líquids, el millor és un drenatge limfàtic, si és un problema de circulació, cal evitar els banys d’aigua calenta, fer exercici i alimentar els músculs amb proteïnes i glúcids lents; si és superficial, és necessari un tractament tòpic.
Assabenta’t-en de tots els tractaments i dels factors que influeixen en l’aparició de la cel·lulitis en el nostre web de salut.

Llegeix l'article al nostre web de salut.
 


 

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de juny

1a Jornada del Consell 1a Jornada del Consell

 

Ara o mai: fem créixer la farmàcia
 

El 3 de juny va tenir lloc la 1a Jornada del Consell sobre Estratègia i accions per a la farmàcia 2014-2016.

Més de 300 farmacèutics, experts en salut pública i economia de la salut i representants de l’Administració es van congregar sota el lema “Ara o mai: fem créixer la farmàcia. Preparats per donar els serveis que la societat necessita?” per reflexionar sobre la necessitat de comptar amb evidències sobre l’efectivitat de l’actuació dels professionals farmacèutics i de què siguin serveis remunerats.

Les conclusions de la Jornada es compartiran a través del web del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya www.ccfc.cat, juntament amb la gravació de les diferents taules per fer extensives les reflexions que han acollit a tots aquells que no han pogut assistir.