Infarma 2014 Infarma 2014

 
 

Infarma Madrid 2014 supera expectatives: 2.527 congressistes i 25.234 professionals

INFARMA, la cita europea de la farmàcia, va tenir lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid (Ifema). Enguany, s’han superat les expectatives d’assistència arribant-se a 2.527 congressistes, 25.234 professionals i 316 laboratoris i expositors a Ifema.

Han estat molts els temes d’actualitat i que poden marcar el camí futur de la farmàcia tractats al Congrés d’Infarma: cartera de serveis, models farmacèutics a Europa, atenció a noves demandes socials des de l’oficina de farmàcia, la potenciació de mercats, la sostenibilitat de la farmàcia, la venda de medicaments a través d’Internet, la nutrigenètica…

La propera edició d'Infarma tindrà lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 a Fira Gran Via.

►Tota la informació sobre INFARMA al web www.infarma.es

Viu amb salut Viu amb salut 

L'astènia, un dels mals més freqüents de la primavera

Amb l’arribada de la primavera les al·lèrgies no són l’únic problema. Durant aquesta època de l’any també és freqüent patir l’anomenada astènia primaveral, una sensació de debilitat i falta de vitalitat generalitzada, tant física com intel·lectual, que redueix la capacitat per treballar, i fins i tot, fer les tasques més senzilles.

L'astènia apareix especialment en les persones d’entre 20 i 50 anys, afecta més les dones que els homes i les causes podrien estar relacionades amb el canvi climatològic, o en les persones propenses, amb els processos al·lèrgics. No obstant això, aquest tipus d'astènia, de caràcter lleu, dóna lloc a símptomes poc alarmants i de curta durada, i normalment desapareix al cap d'uns dies sense que es necessiti cap tractament.
 

Llegeix l'article al nostre web de salut.